Tennisles

 Tennislessen Jeugd

Tennislessen (all-in-pakket)

Tennislessen zijn niet alleen leuk, ook leerzaam. Bij DLTC trainen alle jeugdleden! De trainers Maarten, Niels en Bas verzorgen de tennislessen. Als jeugdlid heb je een all-in pakket afgenomen bij DLTC. Mooi makkelijk: de trainingen zitten bij het pakket in. Per schooljaar zijn dat 32 tennislessen. Je traint in een groep van 6 tot 8 kinderen.

Hoe delen we de lesgroepen in? Om het teamgevoel te creƫren delen we de lesgroepen in aan de hand van de competitieteams. Zo leer je je teamgenoten direct beter kennen! En heb je altijd een maatje om mee te spelen. Overigens spelen bijna al onze jeugdleden competitie: wel zo gezellig om samen te strijden voor de punten.

EXTRA Trainingen

Kun je geen genoeg krijgen van tennis? Voor de jeugdleden biedt Tennisschool M ook de mogelijkheid om extra te trainen. Neem contact op met Tennisschool M voor informatie over de extra trainingen bij DLTC.

Maak Kennis Met Tennis

Twijfel je of tennis iets voor jou is? Probeer het! Je kunt altijd een les meedoen. Neem contact op met Tennisschool M om een proefles
in te plannen!

Voor vragen over de tennislessen kun je contact opnemen met:


Maarten Alferink
06-14892842

[email protected]