Tennisles

 Tennislessen Jeugd

Tennislessen (all-in-pakket)

Tennislessen zijn niet alleen leuk, ook leerzaam. Bij DLTC trainen alle jeugdleden! De trainers Maarten, Niels en Noah verzorgen de tennislessen. Als jeugdlid heb je een all-in pakket afgenomen bij DLTC. Mooi makkelijk: de trainingen zitten bij het pakket in. Per schooljaar zijn dat 32 tennislessen. Je traint in een groep van 6 tot 8 kinderen. Hoe delen we de lesgroepen in? Om het teamgevoel te creƫren delen we de lesgroepen in aan de hand van de competitieteams. Zo leer je je teamgenoten direct beter kennen! En heb je altijd een maatje om mee te spelen. Overigens spelen bijna al onze jeugdleden competitie: wel zo gezellig om samen te strijden voor de punten.

EXTRA Trainingen

Kun je geen genoeg krijgen van tennis? Voor de jeugdleden biedt Tennisschool M ook de mogelijkheid om extra te trainen. Neem contact op met Tennisschool M voor informatie over de extra trainingen bij DLTC.

Maak Kennis Met Tennis

Wil jouw buurmeisje, broertje, nichtje of klasgenootje ook kennismaken met tennis? Dat kan!

Gratis en vrijblijvend lessen en april en mei!

In april 2022 starten we met een kennismakingsaanbod voor nieuwe jeugdleden. Je kunt gratis en vrijblijvend lessen volgen in de maanden april en mei. De lessen worden verzorgd door Tennisschool M.

De lessen zijn op woensdag 6, 13 en 20 april, 11, 18 en 25 mei. De lessen zijn verdeeld in leeftijdscategorieƫn.

Leeftijd

Tijdstip

5/6 jaar

15.15 uur - 16.00 uur

7/8 jaar

16.00 uur - 16.45 uur

9/10 jaar

16.45 uur - 17.30 uur

 

Stuur een e-mail met naam, telefoonnummer en leeftijd naar [email protected] of neem telefonisch contact (06 -4892842) op met de tennisschool om je aan te melden.

Proefles

Twijfel je of tennis iets voor jou is? Probeer het! Je kunt altijd een les meedoen. Neem contact op met Tennisschool M om een proefles in te plannen!

Voor vragen over de tennislessen kun je contact opnemen met:

Tennisschool M


Maarten Alferink
06-14892842

[email protected]