Tennisles

 Tennislessen Jeugd

Tennislessen (all-in pakket)

 Tennissen is leuk, maar trainen ook. Het is niet alleen leuk, ook leerzaam. Bij DLTC trainen alle jeugdleden. De tennislessen worden verzorgd door Tennisschool M. Als jeugdlid heb je een all-in pakket afgenomen bij DLTC. In dit pakket zitten 32 tennislessen. Je traint in een groep van 6 tot 8 kinderen. Hoe delen we de groepen in? Bijna alle jeugdleden spelen competitie. Om het teamgevoel te creëren delen we de lesgroepen in aan de hand van de competitieteams. Zo leer je je teamgenoten direct beter kennen! 

EXTRA Trainingen

Kun je geen genoeg krijgen van tennis? Voor de jeugdleden biedt Tennisschool M ook de mogelijkheid om extra te trainen. Neem contact op met Tennisschool M voor informatie over de extra trainingen bij DLTC.

Maak Kennis Met Tennis

Wil jouw buurmeisje, broertje, nichtje of klasgenootje ook kennismaken met tennis? Dat kan!

Voor de jongste jeugd (t/m 8 jaar) start er 4x in het jaar een kennismakingsactie.

Deze actie houdt in:

  • 6 tennislessen
  • Afsluitende training/toernooi
  • Inclusief racket

De instapmomenten zijn:

  • september 2020– oktober 2020
  • november 2020 – december 2020
  • maart 2021 – april 2021
  • mei 2021 – juni 2021

De kosten voor de kennismakingsactie bedragen €50,-. Na deze actie is het mogelijk om lid te worden van DLTC en zo de tennislessen vanuit het all-in pakket te volgen.

Stuur een e-mail met naam, telefoonnummer en leeftijd naar [email protected] of neem telefonisch contact op met de tennisschool om je aan te melden.

Proefles

Twijfel je of tennis iets voor jou is?  Probeer het! Je kunt altijd een les meedoen. Neem contact op met Tennisschool M om een proefles in te plannen!

Voor meer informatie over het all-in lidmaatschap mail naar [email protected]

Voor vragen over de tennislessen kun je contact opnemen met:

Tennisschool M

Maarten Alferink
06-14892842