Lidmaatschap

lidmaatschap 

Hieronder tref je informatie aan die je kan helpen te kiezen om lid te worden bij DLTC. 

De vereniging kent diverse commissies die zich richten op onze leden. Het hele jaar door organiseren zij activiteiten, zoals diverse toernooien, nieuwe leden dagen, thematoernooien en spelen diverse teams competitie.

Ook vergeten we onze junior leden niet. Sinds dit jaar zijn we in zee gegaan met de enthousiaste tennisschool: Tennisschool M! Deze tennisschool biedt onze juniorleden meer dan alleen tennislessen aan. Ze geven les volgens het Tenniskids systeem. Kinderen leren successen te beleven, contacten op te doen, sportiviteit en plezier te beleven op een tennisveld. Deze wijze van lesgeven stimuleert kinderen omdat er gewerkt wordt met een inspirerend diplomasysteem met aandacht voor zowel tennis- als atletische vaardigheden.

Ook als seniorlid bestaat er altijd de mogelijkheid om les te nemen. Mocht er niet direct een plek vrij zijn in een bestaande groep of mocht uw speelsterkte niet bekend zijn, dan helpen wij u via het vrije inloopuur van de tennisschool zo snel mogelijk aan een cursusgroep. Zie Training.
Leden worden over de activiteiten geïnformeerd middels onze clubapp en website, posters in het clubgebouw en onze narrowcasting in het clubgebouw.

Kortom, DLTC is een gezellige vereniging die een divers tennisaanbod presenteert, voor zowel de recreatieve als competitief ingestelde speler.
We hopen dat je voor onze club kiest en hopen dat je er een prettige tijd zult hebben met veel speelplezier.