Info jeugd

  Informatie jeugd

Wat leuk dat je overweegt lid te worden van DLTC! Jong geleerd is oud gedaan. Je kunt al beginnen met tennissen als je 5 of 6 jaar oud bent. Op deze pagina vind je meer informatie over ‘onze jeugd’.

All- in pakket

Een jeugdlid neemt een all-in pakket af bij DLTC. We bieden aantrekkelijke trainingsmogelijkheden, recreatieve tennisactiviteiten en we stimuleren het tennissen in competitieverband. Het all-in pakket neem je af voor een seizoen. Een seizoen loopt gelijk aan een schooljaar. Handig he!

Elk kind dat lid wordt bij DLTC wordt ingedeeld in een team in zijn/haar leeftijdscategorie en op zijn/haar niveau.  Met dit team speel je ook de competitie! We trainen ook zoveel mogelijk in deze teams. Zo leren de kinderen elkaar goed kennen. En zo heb je altijd een maatje om vrij mee te tennissen. Want hoe meer je speelt, hoe leuker het wordt!

Wat krijg je allemaal bij een All-in pakket?

  • Lidmaatschap DLTC
  • KNLTB Lidmaatschap (hiermee kun je toernooien spelen bij andere verenigingen)
  • 32 tennislessen van 1 lesuur per week (verzorgd door Tennisschool M)
  • Deelname clubkampioenschappen en toss-middagen
  • Deelname aan de KNLTB voorjaars- en najaarscompetitie

De kosten voor het All- in pakket zijn afhankelijk van je leeftijd/geboortejaar.

Tenniskids DLTC (t/m 11 jaar)  € 272,50  (2024-2025)
Junior DLTC (12 t/m 17 jaar)  € 322,50  (2024-2025)

De kosten worden per kwartaal in 4 termijnen (oktober, januari, april en juni) via automatische incasso geïnd.

Tenniskids

DLTC is een Tenniskids-vereniging! Tenniskids? Ja, dat is het programma van de KNLTB voor de jeugd. Wil je hier meer over weten? Kijk dan op: https://www.tennis.nl/alles-over-tennis/jeugd/tenniskids/ Natuurlijk kun je ook aan onze trainers vragen, zij leggen het graag uit!

Tennislessen

Als jeugdlid krijg je 32 tennislessen van 50 minuten. In de schoolvakanties zijn er geen trainingen (soms een inhaaltraining). DLTC werkt samen met Tennisschool M. Klik HIER voor de informatie over de tennislessen. Heb je voor de eerste training nog geen racket? Geen probleem! De trainer heeft (test)rackets. En in samenwerking met sportwinkel Sport 2000 Buitink kun je een racket aanschaffen.

Inschrijven

Ieder jeugdlid dient het inschrijfformulier voor het lidmaatschap volledig in te vullen. Vergeet de pasfoto niet! Tennisschool M neemt contact met u op (voor zover dit nog nodig is) om uw zoon/dochter in te delen voor de tennislessen.