Afmelden

  Uitschrijven senioren

Als je het lidmaatschap wilt beëindigen voor het volgende tennisjaar dien je dit voor 1 januari schriftelijk (of per email) te doen. Zegt u op na 1 januari maar vóór 1 februari van dat betreffende jaar dan bent u de vereniging € 25,00 verschuldigd aan administratie kosten.

Hier volgen de stappen met betrekking tot afmelden van het lidmaatschap:

1. Stuur voor 1 januari schriftelijk of per email naar [email protected] je afmelding door aan de ledenadministratie.

2. Bij uitschrijving na 1 februari wordt naast de administratiekosten een deel van de contributie in rekening gebracht en wanneer de automatische incasso plaats heeft gevonden in februari en maart wordt de contributie niet meer terugbetaald.

Ledenadministratie DLTC
T.a.v. Margriet Rijnberg
Vermeersweg 60
7391 JM Twello

2. Na ontvangst van de afmelding ontvang je een bevestiging via de email.

3. De ledenadministratie meldt je af bij de tennisbond (KNLTB)


Nogmaals!
Voor afmeldingen na 1 januari (maar vóór 1 februari van dat betreffende jaar) bent u € 25,00 verschuldigd aan administratiekosten.

 

  Uitschrijven jeugd

Het beeindigen van het lidmaatschap voor de jeugd is mogelijk voor 30 juni. Afmelden nadat de indeling voor de lessen is gemaakt, betekent dat alle lessen van het betreffende seizoen nog in rekening worden gebracht. Uitschrijven kan via DLTC ledenadministratie, [email protected] (niet bij Tennisschool M!). Het is ook belangrijk dat KNLTB tennispas wordt ingevelerd. Deze kan je sturen naar DLTC ledenadministratie te Twello t.a.v. Magriet Rijnberg

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

0570-623089 of via Whatsapp 06-27925412

Address

Putmanstraat 1a
7415 TM Deventer
Nederland