Tenniskids

Tenniskids voor kinderen t/m 12 jaar

 

 

 Tenniskids

Introductie

Tenniskids is hét KNLTB tennisprogramma voor kinderen tot en met 12 jaar. Op een uitdagende manier leren kinderen de sport te spelen en versterken ze hun fysieke en sociale vaardigheden. Plezier en samenspel; daar draait het om bij Tenniskids. Wilt u er meer over weten? Kijkt u dan eens op www.tenniskids.nl.

Tenniskids competitie

Alle kinderen bij DLTC spelen competitie, zowel in het voor- als in het najaar. De trainer vertelt in welke kleur de kinderen competitie spelen. Ze leren tijdens de tennisles ook welke spelregels er zijn. De jeugdcompetitie is op zondag. Meestal in de ochtend.

De competitie wordt begeleid door ouders in samenwerking met de jeugdcommissie. DLTC heeft voor elk team een teambegeleider. Hij/zij is het aanspreekpunt voor de kinderen en de ouders van het team. De teams spelen zowel thuiswedstrijden als uitwedstrijden. We gaan er vanuit dat ouders ‘rijden’ naar de uitwedstrijden. De teambegeleider ontvangt op een thuisspeeldag de teams van andere parken. Zo regelt de teambegeleider eigenlijk de hele logistiek voor zijn/haar team. Handig!

Heb je vragen over de competitie? Dan kun je ze stellen aan de jeugdcommissie: [email protected]