Reserveren baan alleen met clubapp

20 oktober 2023


Er kan uitsluitend met de digitale pas gereserveerd worden. Deze digitale pas vind je in de club-app. Hoe kan je een baan kan reserveren?? Volg dan de instructies van het het stappenplan. 

Stappenplan reserveren baan

Installatie ClubApp

Stap 1. ClubApp downloaden
Heb je de ClubApp nog niet op je telefoon staan? Download dan eerst de app in de App Store of via Google Play (zoek: KNLTB ClubApp). Wanneer je de app gedownload hebt, kom je in een beginscherm waar je je tennisvereniging moet selecteren (zoek: Deventer LTC).

Stap 2. Account aanmaken
Nadat je DLTC geselecteerd hebt, krijg je het inlogscherm. Hier kun je met je bondsnummer of clublidnummer inloggen. Advies is om je bondsnummer te gebruiken, deze vind je op je huidige KNLTB-ledenpas.

Klik op ‘Nieuw wachtwoord aanmaken’ om een wachtwoord aan te maken. Er wordt een mail naar jouw geregistreerde e-mailadres gestuurd waarin je zelf een wachtwoord kunt aanmaken. Onthoud dit wachtwoord goed!

Geen e-mail ontvangen? Controleer eerst je spam / ongewenste mail. Mocht je echt niets hebben ontvangen, stuur dan een mailtje naar [email protected].

Stap 3. Inloggen
Je kunt nu inloggen met je bonds- of clublidnummer en het door jou aangemaakte wachtwoord. 
NB: Met deze gegevens kun je oók inloggen op onze website.

Afhangen van een baan

  • Ga naar het afhangbord in het clubhuis (deze vind je in de gang tussen de kleedkamers).
  • Open de ClubApp op je mobiele telefoon en klik onderin op ‘Spelen‘; daarna op baan reserveren, een actueel banenoverzicht verschijnt. 

  • Kijk welke baan (het eerst) vrij is en klik bij die baan op het groene vierkant met QR-code en vervolgens op ’Aanmelden’.
    Scan de QR-code op het afhangbord (de QR-code wisselt iedere paar minuten).
  • Zoek en selecteer met behulp van de zoekfunctie je tennismaatje(s).
  • Klik op ’Reserveren’ om je baankeuze te bevestigen; de reservering is voltooid!

CLUB-APP

Naast het afhangen van een baan, vind je in de ClubApp al het clubnieuws, benodigde clubinformatie, toernooien en activiteiten, een actueel banenoverzicht, competitie uitslagen en nog veel meer. Kortom het is nog nooit zo makkelijk geweest up-to-date te blijven met alle ontwikkelingen binnen onze vereniging.

Nieuwscategorieën