Op de hoogte blijven van alle ins en outs?

20 mei 2021


Voor een groot aantal is het tennisseizoen bijna ten einde. Maar DLTC blijft doorgaan met allerlei activiteiten. Wil je niets missen van alle ins en outs. Download dan de DLTC clubapp. 
 
DE KNLTB CLUBAPP
De KNLTB ClubApp wordt een onmisbare app voor al onze leden. Het maakt het voor ons gemakkelijker om jou op de hoogte te stellen van alles wat er binnen de club speelt. Met deze app kunnen we namelijk alles regelen vanuit één plek. Altijd en overal. Met een beetje hulp van de KNLTB is het DLTC die de app vult met nieuwswaardigheden, zoals; waar schrijf jij je in, welke activiteiten staan er op de agenda, tips met heet weer, enzovoort!

Ook voor aanvoerders is dit dé app die er voor zorgt dat jij heel gemakkelijk je standen invoert. De app is alleen te gebruiken voor leden van DLTC die de app in gebruik hebben genomen. 

Ontdek de ClubApp! En hopelijk heb jij hier plezier van. 
Wist jij trouwens dat wij altijd het actuele weerbericht laten zien? En dat je middels de app makkelijk in contact treedt met andere DLTC - leden. 


Download de KNLTB ClubApp via de onderstaande opties;
DOWNLOAD APPLE  | DOWNLOAD ANDROID

Als je de app hebt gedownload dan vind je ons door te zoeken met zoekterm Deventer (LTC)
Kun je na het inloggen Deventer L.T.C. niet vinden? Neem dan contact op met ledenadministratiedeventerltc.nl, we helpen je graag! 

Nieuwscategorieën