Nieuwe manier voor toegang tot sportpark

20 oktober 2023


Het toegangssysteem op het park is gewijzigd. Er is een nieuw toegangssysteem geïnstalleerd. Daardoor kun je niet meer met je lidmaatschapspasje het hek en de deur van de kleedkamer openen, maar met een wekelijks wisselende code. Hier lees je hoe het digitale toegangssysteem op ons park werkt en hoe je deze moet gebruiken. Ook nu is de voorwaarde dat de clubapp wordt geïnstalleerd,

Hoe werkt het digitale toegangssysteem?

De toegangspoort van het sportpark kan je alleen openen via jouw persoonlijke 6-cijferige toegangscode op de 'Home' pagina in de KNLTB Clubapp. Welke stappen moet je hiervoor uitvoeren

  1. Download de Clubapp voor jouw mobiele telefoon via de App Store of Google Play Store.

  2. Selecteer onze club: 'Deventer LTC'.

  3. Log vervolgens in met jouw bondsnummer of je clubclidnummer en je wachtwoord. 

  4. Ben je jouw wachtwoord vergeten of wil je een wachtwoord aanmaken? Klik dan  'Nieuw wachtwoord aanmaken?' Vul vervolgens jouw bondsnummer in. Je ontvangt dan automatisch een e-mail met nieuwe inloggegevens op het e-mailadres dat aan jouw lidmaatschap is gekoppeld.

  5. Zodra je bent ingelogd in de KNLTB Clubapp ga naar ‘Home’ (icoon linksonder). Hier staat je 6-cijferige toegangscode voor de toegangspoort. Let op: jouw persoonlijke code wordt meerdere keren in jouw app vernieuwd. Zo voorkomen wij dat er mogelijk misbruik wordt gemaakt van toegangscodes.

  6. Bij het loophek hangt een codekastje waar je jouw persoonlijke code invoert, vervolgens open je het loophek.

  7. Ook op de deur naar de kleedruimte en afhangbord is een codekastje geïnstalleerd.
    Ook hier kun je de code invoeren en daarna de deur openen. 

  8. Als u het park verlaat kunt u gebruik maken van de drukknop op de paal die bij het loophek is geplaatst. Druk op de (zwarte knop) en u kunt het loophek openenen.

 

 


Tot slot:
Het codeslot is bedoeld om ons park veilig te houden. Het is dus niet de bedoeling om de poort open te laten, of zoals we hebben geconstateerd: er een steen voor te leggen. Vriendelijk verzoek om zowel het loophek bij de ingang alsmede de toegangsdeur te sluiten zodra u binnen bent. 

Nieuwscategorieën