KENNISMAKEN MET TENNIS

14 april 2024


KENNISMAKEN MET TENNIS

Tennis is groot in Nederland. Meer dan een miljoen mensen staan regelmatig op de tennisbaan en bijna 630.000 daarvan zijn lid van een KNLTB-vereniging. Iedereen kan leren tennissen, tennis is gezellig, het biedt voldoende uitdaging, is goed voor je gezondheid en geschikt voor alle leeftijden. Doe je ook mee?

Nederland Tennisland. Iedereen doet mee.

Of je nu een man of vrouw bent, arm of rijk, blond of donker, jong of oud, met of zonder beperking, tennis is er voor iedereen. Ook als je geen toptalent bent, kun je veel plezier beleven op de tennisbaan. Bovenal is tennis een sport die je je hele leven lang kan doen. 

Uitdagend

Tennis daagt uit en motiveert. Door de tennissen, verleg je je grenzen en verbeter je jezelf keer op keer. Dat werkt verfrissend en zorgt voor een positieve spanning.

Gezellig

Elke donderdagavond met je vrienden een potje tennissen, met je competitieteam in de auto naar DLTC of naar een andere vereniging verderop of even in de kantine napraten na de training; dat is tennis. Door zijn omvang en de brede afspiegeling van de samenleving kan tennis dan ook als geen andere sport mensen verbinden en verenigen. Ook door het karakter en de cultuur van de sport, verbindt tennis. Hoe hard het er op de baan ook aan toe kan gaan, een hand na de wedstrijd en een drankje drinken met je tegenstander, dat is bij tennis heel normaal. 

Doe je ook mee?

Een leuke manier om kennis te maken met tennis en DLTC is door deel te nemen aan een kennismakingsactiviteit van onze vereniging, zoals:

**   Open dag
**   Clinicls
**   Zomerlidmaatschap
**   Toss-avond

Informeer bij DLTC naar de mogelijkheden.

Nieuwscategorieën