DLTC - speciaal voor onze leden: eigen clubkleding!

31 maart 2023


Clubkleding

Ben je ook zo trots en dankbaar dat je DLTC tennist? Laat dit dan zien!

Sinds enige tijd is onze eigen clubkleding beschikbaar en tegenwoordig te bestellen via de website. Omdat leden hebben laten weten dat eigen clubkleding zeer gewenst is heeft DLTC in samenwerking met Buitink Sport 2000 een fraaie kledinglijn samengesteld.

Vernieuwing kleding
Een gezellige, vrolijke donkerblauwe/wit
te lijn die we de komende jaren mogen aanbieden voor DLTC. Wat is er mooier dan T-shirts en polo’s in dezelfde lijn als de trainingspakken. De pasvorm is verbeterd, het materiaal ademt en neemt vocht goed op.

Vooraf passen?
Het is begrijpelijk dat je de kleding eerst wilt passen, om te zien hoe het staat en welke maat er nodig is. Hiervoor zijn pasmomenten in te plannen. Nog makkelijker en sneller kun je misschien bij andere teamgenoten/ vriendjes zelf passen, zodat je de juiste maat weet en je het direct al via de website kunt bestellen. Je kunt natuurlijk ook altijd contact opnemen met ons om bijvoorbeeld met je team een pasafspraak in te plannen. Uiteraard is de paskleding ook te passen bij Buitink Sport 2000.

Bestellen
Bestellen kun je via de site van
DLTC

Sponsoring op kleding
De mogelijkheid om een eventuele sponsor op de kleding van je team te verbinden blijft. Om eenheid in bedrukken van clubkleding of overige kleding te bewaren en te voldoen aan logo maatvoering gesteld door de KNLTB, zal bedrukking via de vereniging (ons) lopen. Het logo van de teamsponsor moet worden aangeleverd in een EPS bestand. Als hier interesse voor is laat het ons dan even weten. Meer informatie? Stel je vragen aan ons persoonlijk of je stuur een mailtje naar
[email protected]. Hopelijk zien we in de toekomst steeds meer leden in onze eigen clubkleding rondlopen en tennissen.

Kijk op onze website.

Daar vind je, als je ons via pc of tablet bezoekt, rechts bovenaan de pagina een vierkante knop die naar de webshop leidt. Bezoek je de site op een telefoon, scroll dan voorbij de nieuwsberichten. Daar vind je de webshop-knop! We kijken ernaar uit om de leden bij wedstrijden en trainingen in het DLTC-outfit te zien spelen.

 

We zetten de belangrijkste voordelen van de Ledenshop graag nog even op een rij:

  • Een groot, divers assortiment met diverse sportkleding en -accessoires in clubkleuren
  • Per stuk en direct uit voorraad leverbaar
  • Misschien wel de belangrijkste: cashback voor de club!

 

Nieuwscategorieën