Zaterdag 30 maart 2019, nieuwe ledendag!

04 maart 2019


Welkom bij DLTC!

Leuk dat je lid bent geworden! Om ervoor te zorgen dat je je snel thuis voelt bij onze club nodigen we je graag uit voor onze Nieuwe ledendag. Op deze ochtend maak je kennis met onze gezellige vereniging, leer je andere leden kennen én wordt er uiteraard getennist.
Tijdens de nieuwe ledendag zijn er niet alleen nieuwe leden. Ook bestaande leden zijn aanwezig om je van alles te vertellen over onze gezellige vereniging en de Deventer tenniswereld. Daarnaast kunnen zij al je vragen beantwoorden over zaken als lessen, toernooien, afhangen, tossen, etc. 
Kortom, een ideaal moment om je vereniging (beter) te leren kennen en om lekker de baan op te gaan natuurlijk. Ook als je al eerder aan een van onze nieuwe ledendagen hebt meegedaan ben je van harte welkom om nogmaals aan te sluiten, want hoe meer zielen.... 
Ben je na de tennisclinic net lekker warmgedraaid en wil je nog even doorspelen? Dat kan, want aansluitend aan de nieuwe ledendag vindt het Toss kampioenschap plaats. Hier kan iedereen aan mee doen. Het maakt niet uit op welk niveau je speelt. 

Nieuwe ledendag: zaterdag 30 maart vanaf 10.00 uur.

Programma:
10.00 uur: ontvangt met koffie/thee en gebak
10.30-12.00 uur: tennisclinic
12.00-15.00 uur: toss kampioenschap


Geef je op voor de deze dag bij de bar in het clubhuis of reageer op de uitnodiging via social media. 

Oh ja, doe je ook nog mee aan het Sportverlichting.com Open Toernooi bij DLTC? Geen probleem, onze toernooiplanners houden rekening met de nieuwe ledendag. 

Op de hoogste blijven van het laatste DLTC nieuws? Check onze website, facebookpagina en/of download de KNLTB clubapp.

Hartelijke groet,

De Nieuwe leden & Recreatie Commissie

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 570 623 089

Address

Putmanstraat 1a
7415 TM Deventer