wintercompetitie

06 december 2018


Beste deelnemer aan de DLTC Wintercompetitie,
 
De planning van de wintercompetitie is online te volgen. Via toernooi.nl kun je bekijken op welke data je staat ingepland, ook kun je hier de uitslagen van de gespeelde partijen inzien.
Er is zo goed mogelijk geprobeerd om jouw wedstrijden over de hele winter te verdelen, rekening houdend met verhinderingen en overige wensen. Mocht je desondanks op één van de ingeplande data verhinderd zijn, dan kun je dit laten weten door een e-mail te sturen naar [email protected]. Samen met je tegenstander(s) en eventuele medespeler proberen wij de wedstrijd dan opnieuw in te plannen.

Op de wedstrijddag zijn de banen voor de wintercompetitie gereserveerd en voor tennisballen wordt gezorgd. Vul na het spelen van jouw wedstrijd de uitslag in op het uitslagenformulier in het clubhuis. Wij verwerken de uitslag dan binnen 3 dagen op de website. 
 
Op de dagen dat de tennisbanen door weersomstandigheden mogelijk niet bespeelbaar zijn, informeren we je daarover via website, DLTC-app, e-mail of-whatsapp. Houd hier rekening mee!

De organisatie van de wintercompetitie
 
Allard, Maarten, Annelore, Floris

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 570 623 089

Address

Putmanstraat 1a
7415 TM Deventer