INSCHRIJVING VOORJAARSCOMPETITIE

20 november 2023


Sinterklaas is weer in het land dus de hoogste tijd om je op te geven voor de voorjaarscompetitie 2024. We hopen natuurlijk dat jullie je weer massaal gaan opgeven.       

De vrijdagcompetitie wordt weer gesplitst gespeeld. Dat wil zeggen de ene week de heren en dames en de andere week de mixteams. Het is natuurlijk mogelijk om in een mixteam en een heren of dames team te spelen. Mocht het maximaal aantal teams overschreden worden, dan kan er tot loting worden overgegaan.

Als je niet altijd kunt en/of je hebt nog geen team, geef je dan vooral ook op als reserve! (ongeacht je speelsterkte). De praktijk wijst uit, dat je dan toch nog vaak aan het spelen komt. 

Voor beginnende tennissers is er een 8/9 competitie. Deze wordt op de vrijdagavond of op zondagmiddag gespeeld. Op vrijdagavond gelijktijdig met de mix teams. Voor meer informatie mail de [email protected]

Je kan je opgeven tot 20 december 2023. Voor inschrijven ga naar toernooi.nl

Kijk goed naar de voorwaarden die hieronder worden gesteld.

  1. Iedereen die zich opgeeft voor de voorjaarscompetitie, geeft aan op alle 7 (zaterdag/zondag) of 5 (vrijdag) speeldagen te kunnen  spelen.
  2. Wensen m.b.t. indeling in een bepaald team, kunnen in het opmerkingenveld kenbaar gemaakt worden.
  3. De bij punt 2 genoemde wensen geven geen rechten.
  4. De Technische Commissie is bevoegd, leden (in overleg) in een ander team te plaatsen, mocht dit de doorstroming van de teams bevorderen.
  5. Elke speler dient zichzelf op te geven via toernooi.nl.
  6. Spelers, die zich niet zelf opgeven, worden niet ingedeeld.
  7. Boetes die DLTC krijgt en die worden veroorzaakt door het niet opkomen van een DLTC team worden verhaald op het desbetreffende team.
  8. De aanvoerder dient de competitiebijdrage voor het gehele team over te maken. Je krijgt hier een betaalverzoek voor.
  9. Door je op te geven voor de voorjaarscompetitie 2024, geef je toestemming voor het gebruik van jouw gegevens door Deventer LTC, uitsluitend ten behoeve van de organisatie van de voorjaarscompetitie 2024.
  10. Jouw gegevens kunnen hiervoor ook gedeeld worden met andere leden van Deventer LTC.


Klk hier voor de speeldata voorjaarscompetitie 2024


De technische commissie,
Linda Elders, Thijs v/d Berg, Jari Oosterloo, Leanne Kuil, Rens Elshof en Gert te Lindert    

Nieuwscategorieën