Indeling najaarscompetitie bekend

16 augustus 2019


Competitiespelers opgelet! De indeling van de najaarscompetitie 2019 is bekend. Het is fantastisch om te zien dat de najaarscompetitie steeds populairder wordt.

 

Indeling bekijken op MijnKNLTB

Ben jij benieuwd tegen wie jouw team moet spelen? Jouw competitieindeling vind je vanaf vandaag op mijnKNLTB of in jouw ClubApp.

Mocht je jouw indeling niet kunnen vinden, klik dan hier. Vanaf één week voor de competitie kan je hier ook de aanvangstijden voor de verschillende speeldagen terug vinden. Wanneer je de gegevens van de vereniging of aanvoerder van één van jouw tegenstanders wil vinden moet je een account hebben op MijnKNLTB. Dit gaat heel eenvoudig via het stappenplan ‘Account registreren’.

 

Wedstrijdformulier

In de toekomst zal het wedstrijdformulier volledig worden gedigitaliseerd. Vooruitlopend hierop is het wedstrijdformulier tijdens de Voorjaarscompetitie 2019 vereenvoudigd: het is een versimpeld formulier zonder doordrukvellen. Ook in de Najaarscompetitie zal dit formulier worden toegepast. Het invoeren van de uitslagen verloopt volledig digitaal via MijnKNLTB. Hieronder vind je de belangrijkste aandachtspunten voor aanvoerders:

  • De aanvoerder is verplicht om in het enkel- en dubbelspel de spelers in volgorde van afnemende speelsterkte op te stellen. Aangezien we dit jaar overstappen naar de meerjaren KNLTB ledenpas dient de aanvoerder de speelsterktes van zijn eigen team voortaan op te zoeken in het spelersprofiel op MijnKNLTB. Klik hier voor de belangrijkste wijziging van de meerjaren ledenpas voor deelname aan competitie.

  • De aanvoerder van het ontvangende team is verplicht om direct na afloop van de wedstrijd de uitslagen in te voeren op MijnKNLTB.

  • De aanvoerder van het bezoekende team is verplicht om, voor het verlaten van het park, de digitaal ingevoerde uitslagen op juistheid te controleren.

     

Meer informatie over de najaarscompetitie vind je hier. Ook kan je met vragen over de indeling terecht bij de Verenigingscompetitieleider (VCL) van DLTC of een commissielid van de technische commissie.