Iets anders: een bedrijfslidmaatschap bij DLTC

07 januari 2023


De sponsorcommissie heeft het bedrijfslidmaatschap ingevoerd met diverse bedrijfstennisactiviteiten gedurende het hele jaar. Ondernemers kunnen elkaar zo ontmoeten! Er word makkelijker zaken gedaan op de tennisbaan dan in een vergaderkamer. De ontspannen sfeer en de mooie omgeving bieden een solide basis voor netwerken en bedrijfsevenementen. 
In het bedrijfslidmaatschap is één lidmaatschap DLTC/KNLTB opgenomen. Voor bedrijven is het ook mogelijk om binnen het vitaliteitsbeleid deze kosten fiscaal te verreken. Zo kun je als ondernemer dus jezelf, of een werknemer die het lidmaatschap krijgt, belonen. 

Wij blij, jullie blij

Voor onze vereniging zijn de inkomsten van sponsoren van groot belang, omdat we daarmee kunnen investeren in de toekomst en het voortbestaan van onze club kunnen garanderen. Voorbeelden van investeringen zijn het goed onderhouden van de tennisbanen en het verbeteren van het gehele tenniscomplex. Hierdoor creëren we tennisfaciliteiten die leiden tot verhoging van het tennisniveau, en vooral tot meer sfeer en meer plezier in de sport!    

Het sponsoren van onze club is een geweldig middel om, tegen relatief geringe kosten, positieve publiciteit te genereren voor jouw bedrijf, waardoor je lokaal meer aanzien krijgt en je business mogelijk groeit. Tegelijkertijd doe je iets goeds voor anderen. 

Kijk vooral of je zelf van deze mogelijkheid gebruik wilt maken, of dit als voorstel neer te leggen bij je werkgever. Inmiddels hebben we al vijftien bedrijfssponsoren gecontracteerd voor de komende drie jaar. 

Dat worden dus leuke tennisontmoetingen! Interesse?  Mail dan naar [email protected]!

Nieuwscategorieën