Extra informatie ALV nu in te zien.

14 juni 2020


Beste leden,

Hierbij wil het bestuur u uitnodigen voor de Buitengewone ALV, d.d. 1 juli 2020. Deze zal in verband met het coronavirus plaatsvinden op het verhoogde terras, waar we u vanaf 19.30 uur van harte welkom heten.

Deze vergadering is tot stand gekomen naar aanleiding van de jaarrekening van 2019, welke tijdens de ALV van 24 februari jl. nog niet besproken kon worden.

Informatie m.b.t. financiële gegevens wordt 7 dagen voor de vergadering in de beveiligde leden omgeving van onze website gepubliceerd. De notulen van de vorige algemene ledenvergadering zijn daar ook in te kijken.

Inloggen om gegevens te bekijken.

''Alleen voor leden'' is uitsluitend te bezoeken als je bent ingelogd. Inloggen doe je rechts van het menu bij ''Mijn club" met bondsnummer en wachtwoord.

Onder "alleen voor leden" vind je informatie die van belang zijn voor de ALV en andere relevante zaken die uitsluitend voor leden van DLTC zijn bestemd.

Zo proberen wij zoveel mogelijk rekening te houden met de AVG en jou toch te voorzien van informatie. Waarbij namen, telefoonnummers en andere prive informatie eventueel gedeeld 'moet' worden. 


Met vriendelijke groet,
Het Bestuur

Nieuwscategorieën