DLTC doet weer mee met RABO CLUBSUPPORT

20 augustus 2019


Over Rabo ClubSupport

Met Rabo ClubSupport vieren we samen de winst. De echte winst van clubs, stichtingen en verenigingen. Mensen samenbrengen. Talenten benutten. Een sociaal netwerk opbouwen. Elkaar verder helpen. Daar heeft de hele maatschappij baat bij. Daarom geeft de Rabobank ieder jaar een deel van de winst aan verenigingen door het hele land. Zodat zij kunnen blijven doen wat ze nu al doen. Onze wereld, buurt voor buurt, beter maken.

Samen vieren de winst!

Met Rabo ClubSupport investeert de Rabobank een deel van de winst in lokale clubs en verenigingen. Rabobank Salland stelt dit jaar € 150.000,- beschikbaar. Hoe meer stemmen worden uitgebracht op DLTC, hoe groter het bedrag is dat we van dit totaalbedrag kunnen ophalen. DLTC wil de opbrengst benutten voor het vernieuwen van het terras voor de kantine, want dat is hard nodig. Reden genoeg om je stem uit te brengen op DLTC.

DLTC doet ook weer mee.

In 2018 hebben we dankzij uw stem bijna € 1.000,- uit deze actie ontvangen. Een heel mooi resultaat. Deze stand moet een uitdaging zijn om in 2019 een hoger bedrag te scoren.

Hoe denken we dat te doen:

We moeten natuurlijk zoveel mogelijk stemmen verzamelen voor DLTC en alleen leden van Rabobank kunnen hun stem uitbrengen. De stemperiode loopt van 27 september tot en met 6 oktober 2019. Om uw stem uit te brengen dient u lid te zijn van de RABO-bank.

Nog geen lid van de Rabobank? Dit is gratis en heel makkelijk te regelen.

  • Ga naar de site van de Rabobank www.rabo-clubsupport.nl/salland/lid-worden en vul het formulier in.
  • Beschikt u niet over internet of een internetmogelijkheid dan kunt u met de Rabopas in de hand bellen met nummer (0570) 50 85 55 van de Rabobank. U vraagt dan om lid te mogen worden van de Rabobank.

Spoor ook bekenden zoals opa’s en oma’s, broers en zussen en andere familieleden aan lid te worden van de Rabobank en op DLTC te stemmen in september 2019.

Alle leden van DLTC rekenen op jullie.

Nieuwscategorieën