Diverse activiteiten bij DLTC

04 oktober 2023


De komende periode wordt er op onze mooie club weer diverse en mooie activiteiten georganiseerd

Tossen op de vrijdagavond

Op meerdere vrijdagavonden is er nu ook toss-avond. De data van deze toss-avonden zijn: 10 oktober; 10 november; 1 december en 15 december. 

Een leuke manier om met verschillende spelers te tennissen, andere leden te leren kennen en van elkaar te leren om je spel te verbeteren. Iedereen is vanaf 19.00 uur welkom!

Samen tennissen, gezellig kletsen over tennis, vooral lekker ontspannen op ons gezellige tennispark. De rackets worden na elke 30 minuten gehusseld en er worden weer nieuwe groepjes gemaakt die een partijtje gaan spelen.

Weekend dubbel toernooi

In het weekend van 24/26 november is er een gezellig weekend dubbeltoernooi. Je speelt dan op de vrijdagavond en zondag minimaal 2 wedstrijden van één uur, met eventueel een finale.

De kosten voor deelname aan een van deze weekenden bedraagt € 5,00 pp.

 

 

X-Mass battle

DLTC – VS – Drijver's TC - de Xmas Battle is op 23 december en is een duel tussen beide clubs op alle niveaus (2 t/m 9). Het tennisgevecht van de eeuw vindt plaats aan de Platvoetsdijk. Er worden enkels, dubbels en mixed dubbels gespeeld; op elk niveau één.

De teamcaptain stelt uit alle inschrijvingen zijn ideale team samen. Stel je jezelf beschikbaar voor een enkel, dubbel of mixed dubbel.

Clubhuis Challenges

Word je niet geselecteerd? Je bent toch meer dan welkom, en niet alleen om aan te moedigen. Er worden ook Clubhuis Challenges gespeeld, waaronder 3 keer de 'Petje Op Petje Af' Tennisquiz. Met die Challenges verdien je ook punten voor je club. Dus: hoe meer DLTC-deelnemers, hoe beter! 

Nieuwscategorieën