Terug naar overzicht

The Xmas-Battle

Drijvers TC
21-12-2019 14:00 - 21-12-2019 20:00

DLTC vs Drijver's TC - de Xmas Battle is een duel tussen beide clubs op alle niveaus (2 t/m 9). Het tennisgevecht van de eeuw vindt plaats aan de Platvoetsdijk. We beginnen 21 december om 14.00 uur en zijn rond 20.00 uur klaar. Er worden enkels, dubbels en mixed dubbels gespeeld; op elk niveau één. Wil je meedoen, schrijf je dan in via toernooi.nl. Je hoeft niet te kiezen of je wil enkelen of dubbelen; clubtrainers en teamcaptains Maarten Alferink en Niels te Lindert selecteren de spelers (zie ook het wedstrijdreglement op toernooi.nl). 

Inschrijven

Inschrijven kan HIER. Let op: je schrijft je op deze website in voor de HE of DE, maar met je inschrijving stel je jezelf beschikbaar voor een enkel, dubbel of mixed dubbel. De teamcaptain stelt uit alle inschrijvingen zijn ideale team samen. Dus: schrijf je in, kom langs, doe mee. We hebben alle kracht, kennis en kunde binnen de club nodig!

Clubhuis Challenges

Word je niet geselecteerd? Je bent toch meer dan welkom, en niet alleen om aan te moedigen. Er worden ook Clubhuis Challenges gespeeld, waaronder 3 keer de 'Petje Op Petje Af' Tennisquiz. Met die Challenges verdien je ook punten voor je club. Dus: hoe meer DLTC-deelnemers, hoe beter! N.B.: Voor de Challenges hoef je je niet in te schrijven.

Kosten:

€ 7,50 euro, inclusief het gezamenlijke stamppottenbuffet

  Terug naar overzicht